Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Öbacka strand

Hoppets gränd 22

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 68 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 041 SEK
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 68 kvm
Våning: 3

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.

Internet

Bredband. Leverantör: Telia.

Uteplats

Balkong, inglasad, läge väster.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

P-plats i garage.

Ekonomi

Övriga utrymmen

Till varje lägenhet hör ett källarförråd. I källaren finns även cykel- och barnvagnsförråd.

Bostadsrättsförening

Brf. Öbacka Strand 5

Brf Öbackastrand 5 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2014. Föreningen förfogar över 52 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt och erbjuder tvåor om 60 respektive 68 kvadratmeter samt treor på 88 kvadrat. Längst upp i varje hus finns två stycken fyror på 138 kvadratmeter. Föreningen förvaltas ekonomiskt av Fastum och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. I föreningen finns det en gemensamhetslokal för övernattning.

Det finns 52 lägenheter i föreningen.

Inga planerade avgiftsförändringar.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Öbacka Strand » 2:a med allt man kan önska sig!

Trivsamt, modernt och påkostat boende! Lägenheten kännetecknas av fantastiskt ljusinsläpp, generös takhöjd samt fin utsikt över den porlande älven.

» Komplett utrustat kök
» Helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättdel
» Stor, inglasad balkong i sydvästläge!

Direkt närhet till universitet, sjukhus, Ica Maxi och stadskärnan gör Hoppets Gränd 22 till ett optimalt boende - oavsett ålder och livssituation! Goda buss- och tågkommunikationer.

Beskrivning

Direkt innanför dörren ligger ett stilrent och slitstarkt klinkergolv och väggarna är målade. Klinkergolvet övergår till ett fint parkettgolv i ek som löper vidare in i lägenhetens övriga rum. I hallen finns en stor skjutdörrsgarderob.

Smakfullt badrum med kakel, klinker och golvvärme. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch och handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkyta och skåp ger plats för förvaring och möjliggör smidig tvätthantering.

Arbetskök med vit skåpinredning, vitt kakel och bänkskiva i trä med infälld diskho. Komplett utrustat kök med maskinpark i rostfritt som består av fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll och fläkt.

Generöst med utrymme för matgrupp ges intill fönsterparti i direkt anslutning till köket.

Vardagsrummet är väl tilltaget i kvadraten och karaktäriseras av ett härligt ljusflöde tack vare fönster i två olika väderstreck. Från vardagsrummet nås den stora, inglasade balkongen. Balkongen ligger i bästa sydvästläge och ger dig en panoramavy över närområdet och Umeälven.

Sovrummet är, likt övriga utrymmen i lägenheten, generöst planerat. I sovrummet finns det plats för en ordentlig dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. All förvaring av kläder sker praktiskt i den stora klädkammaren.

Pris
2 395 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Camilla Dahl
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Öbacka strand

Hoppets gränd 22

Område - Öbacka strand

Öbacka strand ligger i Umeås östra del, nära centrumkärnan. Går du längst den vackra strandpromenaden kommer till city på tio minuter.

I centrala Umeå finns ett bra kulturellt utbud med fina restauranger och butiker. Umeå har också många fina grönområden för picknick och promenader.

Runt Öbacka Strands gröna område med park och vatten ligger dagis och skolor för de minsta. Ett stenkast bort hittar du även Universitetet och Norrlands universitetssjukhus.

INTRESSEANMÄLAN