Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Mariehöjd

Skärvstensgatan 20

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 48 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 2 637 SEK
I avgiften ingår: Värme, Vatten
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 48 kvm
Våning: 1

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.

Internet

Bredband. Leverantör: Telia.

Uteplats

Balkong, inglasad, läge väster.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

61 st garageplatser. 600 kr/mån. Separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 31 i HSB, Brf. Mariehöjd 3

Förening

Andel i föreningen: 1,09 %

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett lägenhetsförråd i entréplan. Föreningen har en övernattningslägenhet, barnvagnsförråd och styrelserum.

Bostadsrättsförening

HSB, Brf. Mariehöjd 3

Brf Mariehöjd 3 ligger i ett lungt och trevligt område nära natursköna Nydalasjön. Det är cykelavstånd till Universitetet, NUS och centrala stan och du bor nära service och goda kommunikationer som underlättar din vardag.

Det finns 80 lägenheter i föreningen.

Ingen avgiftsförändring känd i dagsläget.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Mariehöjd » 2:a med inglasad balkong

**VISNING 18/2!** Universitetsnära 2:a med hög materialstandard och fina färgval! Ni erbjuds:

» Helkaklat badrum med golvvärme och egna tvättmöjligheter
» Komplett utrustat kök med Silestone-bänkskiva
» Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
» Sovrum med gardeobsvägg och plats för dubbelsäng
» Stor, inglasad balkong med kvällssol.

Lugnt och trevligt område med närhet till matbutik, två gymanläggningar, Umeå Universitet och NUS. Lägenheten ligger ett stenkast från Nydala med otaliga motionsmöjligheter. Goda bussförbindelser!

Beskrivning

Välkomnas av ljus entré med fint parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Hallen rymmer både plats för hatthylla samt 2 garderober och 1 städskåp som sväljer mycket förvaring.

Till höger nås badrummet som är stilrent helkaklat i vitt, på golvet ligger ljusgrå klinker med vattenburen golvvärme. Här finns wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning och dusch med glasvägg. Här finns även kombinerad tvättmaskin/torktumlare, bänkskiva och överskåp.

Till vänster om hallen ligger köket i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Köket har vita, släta köksluckor med beslag i rostfritt, led-list under överskåpen som ger fint sken över arbetsytorna. Stänkskydd i form av vitt kakel och bänkskiva i Silestone. Maskinparken går även den i vitt och består av kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, spishäll och fläkt.

Vardagsrummet är ljust och luftigt med gott om utrymme för såväl matplats som soffgrupp. Från vardagsrummet nås stor, inglasad balkong på ca 7,2 kvm med härlig kvällssol!

Från vardagsrummet nås även lägenhetens sovrum. Rofyllt sovrum med samma, fina ekparkettgolv som i övriga lägenheten och målade väggar i grått. Här ryms dubbelsäng, nattduksbord och garderobslänga.

Pris
1 495 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Mariehöjd

Skärvstensgatan 20

Område - Mariehöjd

Mariehöjd, Mariehem, Mariedal, Mariestrand eller Marieberg? På gröna, sköna Marieområdet, ca. 4 km från centrum, ryms både Brännbollsyrans årliga spektakel och vinterns skidturer. I en blandning av lugn och liv, asfalt och vatten, har barnfamiljer, pensionärer och studenter hittat sitt hem.

UTBUD
I Marieområdet finner du bland annat välsorterad och kvällsöppen livsmedelsbutik, pizzerior, frisör och en fritidsgård. Mariedals handelsområde erbjuder allt från sportartiklar, möbler och second hand-kläder till bowlinghall.

För den som gillar aktiviteter finns Mariehemsängarna och Nydala med gott om elljusspår, fiskebryggor, grillplatser och sportanläggningar. Intill sjön ligger det tempererade utebadet Umelagun som erbjuder både vattenrutschkanor och uthyrning av bastuflottar. Vintertid kan du sysselsätta dig med långfärdsskridskor, längdskidåkning samt pulkåkning och utförsåkning nerför Bräntberget.

SKOLOR
Marieområdet erbjuder ett stort utbud av skolor. Språkskolan (F-6) på Olofsdal färgar sin undervisning med engelska, tyska, franska, spanska, ryska och mandarin. Bräntbergsskolan (7-9) ligger alldeles intill den fina konstgräsplanen och vad kan då passa bättre än en profilering mot fotboll och ledarskap? För de yngre barnen finns Mariehemsskolan (F-6) och Mariebergsskolan (F-6) samt totalt nio förskolor.

INTRESSEANMÄLAN