Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Karta
Kontakt
Umeå, Ålidhem

Kemigränd 30

Bostadsrättslägenhet - 4 rok, 95 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 459 SEK (Var och en betalar sin egen förbrukning av hushållsel. Betalas via ett tillägg till månadsavgiften. Debiteringen för el "släpar" 4 månader p.g.a. att avier för månadsavgift skickas ut per kvartal.)
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 4
Sovrum: 3
Boarea: 95 kvm
Våning: 3

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Sappa.

Internet

Bredband. Leverantör: Riksnet.

Uteplats

Balkong

Uppvärmning och el

Bergvärme

Bilplats

Garage 316:-/mån. Nyckel ingår till hyreskontraktet, deposition gäller för handsändare (f.n. 500 kr). Separat kö
Motorvärmare 150:-/mån debiteras under oktober tom mars årligen. Nycklar erhålls via lokalkontoret. Separat kö

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 212302001-0146 i Riksbyggen, Brf. Kemisten

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 350 SEK/mån.

El: 350 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 0,50 %

Andel av årsavgiften: 0,50 %

Övriga utrymmen

Kemisten har 2 cykelhus som rymmer 48 platser vardera där man kan ställa in sin cykel. Kostnaden för en plats är 200:-/år (debiteras på juliavin varje år).
Det finns även ett antal extra förråd man kan hyra inom föreningen.
All kö och uthyrning av ovanstående administreras via Riksbyggens servicecenter.

Bostadsrättsförening

Riksbyggen, Brf. Kemisten

Mycket välskött förening nära Universitetet och NUS. På Ålidhem centrum finns bl.a. tre matbutiker, restaurang, café etc. Bra bussförbindelser till centrum.

Besök gärna föreningens hemsida på www.kemisten.nu

Det finns 235 lägenheter i föreningen.

Föreningen har beslutat höja månadsavgifterna med 3,0 % fr.o.m. 2019-10-01

Föreningen har bytt fönster och håller på att renovera fasader samt balkonger.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Kemigränd 4.a

Välkommen in till denna 4:a, med balkong i väster ut mot gården. Lägenheten har arbetskök, golv med ekparkett i hall, matrum och vardagsrum, Två badrum, ett av badrummen har renoverats med kakel och klinker. Trivsamt område med närhet till NUS och Universitet. Bra med bussförbindelser och cykelavstånd till centrum. Stabil förening!

Beskrivning

Välkommen in till hall med avhängningsplats och skjutdörrsgarderob. På golvet ligger ekparkett som löper vidare in till matrum och vardagsrum. Väggarna är ljusa. Hallen öppnar upp mot det integrerade matrummet och vardagsrummet med intilliggande arbetskök, trivsamt och ljust.

Matrummet har plats för större matgrupp. Från matrummet når ni balkongen i västerläge ut mot den grönskande innergården. I direkt anslutning till matrummet nås praktiskt nära arbetsköket. Arbetsköket har skåpluckor i björk och en ljus mosaik under överskåpen. Maskinparken består av hel kyl/frys, spis, diskmaskin och fläkt. Ett fönster släpper in ljus.

Från matrummet är det öppet in mot vardagsrumsdelen. Här finns gott om plats soffgruppen. Stora fönsterpartier i väster ger fint ljusinsläpp. Väggarna är tapetserade i en ljus kulör.

Lägenheten disponerar tre sovrum. Två når ni till höger respektive till vänster om hallen, medan ni når det tredje sovrummet från vardagsrummet. Sovrum ett och två passar utmärkt som barnrum, gästrum alternativt kontor. Rummen har ljus parkett på golv och tapetserade väggar. Sovrum tre är större och rymmer dubbelsäng och är inrett med garderober. Rummet har trägolv och tapetserade väggar.

Lägenhetens båda badrum nås från hall. Badrum ett är renoverat med kakel och klinker med golvvärme, har wc, tvättställ med kommod, handdukstork och dusch. Badrum två är inrett med badkar med dusch, wc, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har även ett fönster och är i original med matta på golv och vägg.

Pris
1 845 000 SEK
Utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Ålidhem

Kemigränd 30

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN