Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Teg/Böle

Nipvägen 1

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 60 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 785 SEK (Inkl. värme, vatten, kabel-tv, internet och balkongtillägg.)
Rum: 2
Boarea: 60 kvm
Våning: 3 av 3

TV- och internetanslutning

Uteplats

Balkong i västerläge.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

P-plats med motorvärmare 295 kr/mån
Carport 450 kr/mån
Garage 600 kr/mån

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 10 i Brf Forellen i Umeå

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 180 SEK/mån.

El: 180 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 3,92 %

Andel av årsavgiften: 4,37 %

Övriga utrymmen

Det finns lägenhetsförråd, tvättstuga samt cykelförråd.

Bostadsrättsförening

Brf Forellen i Umeå

Det finns 32 lägenheter i föreningen.

Ingen avgiftsförändring känd i dagsläget.


Föreningen har de senaste åren genomfört omfattande renoveringar med nya treglasfönster och balkongdörrar, 22 nya badrum, relinat avloppstammarna, installerat nya tamburdörrar med tidningsfack bredvid samt postbox nere vid ingången, portkod till portarna, nya takkupor (12 st totalt) med förbättrad isolering samt hängrännor och stuprör, ny dränering kring alla husen med förbättrad asfaltering och gräsytor, förbättrad ventilation med centralfläktar på taken, nya ventiler och termostater till radiatorerna, nya garageportar (8 st). Föreningen har under året 2018 byggt nya större balkonger för de boende.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Teg - Toppenfräsch vindsvåning!

Mycket fin vindsvåning. Här finner du bl a helkaklat badrum, ett fint kök med öppen planlösning mot vardagsrum samt en stor balkong i väster. Allt på gångavstånd till centrum och med älven samt Bölesholmarna i direkt närhet.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Entré till hall med stilrent mörkt klinkergolv med golvvärme. Från hallen når man samtliga delar av lägenheten.

På hallens högra sida ligger en klädkammare samt badrum. Badrummet är helkaklat och klinkrat. Här finns toalett, handfat samt dusch.

Fint kök med vita släta köksluckor, bänkskiva i laminat samt ett svart kakel ovan arbetsytorna. Utrustningen i köket består av spishäll, inbyggd ugn och mikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. I köket är även takkupan inredd med arbetsbänk och underskåp.

Mellan kök och vardagsrum finns en trevlig öppen planlösning och ett bra utrymme för matplats. Golvet går i valnöt. Från vardagsrummet når man även ut till den rymliga balkongen i väster.

Vägg i vägg med vardagsrummet finner man det rymliga sovrummet. Här finns ett enhetligt golv med övriga lägenheten.

Pris
1 695 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
VISNINGAR
Onsdag 21 augusti 16:15-17:00
Öppen visning - välkommen!
Torsdag 22 augusti 12:00-12:30
Öppen visning - välkommen!
Ansvariga mäklare
Jörgen Johansson
Fastighetsmäklare

Planritning

Karta

Umeå, Teg/Böle

Nipvägen 1

Visa karta

Område - Teg/Böle

Redan på Gamla bron, Umeås äldsta, märker du att Teg är en populär stadsdel. Ovan Umeälven möts gående och cyklister i en aldrig sinande ström. På väg genom området passerar du platsen där många gärna väntar i en timme på stans bästa pizza.

UTBUD
Maten handlar du på någon av de välsorterade livsmedelsbutikerna, en med en berömd chips- och popcornbuffé som tar fredagsmyset till en ny nivå. Det finns också apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll, hockeyarena, kyrka, bibliotek,
konst- och rambutik, handelsträdgård och en populär second hand-butik. Direkt närhet till IKEA och Avion Shopping.

SKOLOR
En av alla hemligheter på södra sidan älven består av Umeås äldsta skola. I ett bedårande rött trähus från 1887 bedriver Östtegs skola (F-6) sin verksamhet som präglas av trygghet och en inriktning mot musik. Varje vår avslutas läsåret med en uppskattad musikfestival. Musiken är också populär på Tegs centralskola (7-9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey, bild och slöjd. Skolan erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd 2006. Självklart finns också ett flertal förskolor på området för de yngre barnen.

INTRESSEANMÄLAN