Kungsgatan 63D, UMEÅ | Boporten
Kungsgatan 63D

UMEÅ, Centrum

Översikt
Bilder
Planritning
Område
Kontakt

Kungsgatan 63D

UMEÅ, Centrum
Ägarlägenhet - 125 kvm

Centrum » Exklusivt takradhus med oslagbart läge och fantastisk utsikt!

Med hiss från Kungsgatan tar du dig upp till Kvarteret, Umeås nya urbana livsstilsboende femton meter ovanför marken. Med staden under dina fötter är det aldrig långt till vad du än kan tänkas behöva.

Detta arkitektritade och representativa stadsradhus med påkostad glasfasad genomsyras av exklusiva materialval, estetiskt tilltande former och en ljus, öppen planlösning med delvis full takhöjd upp till sex meter - och förstås - ett oslagbart läge! Exklusivt inrett med dubbla badrum i finaste Carraramarmor och Grand Kitchen Design/Electrolux-kök med granitskivor gör detta till ett hem utöver det vanliga. Från takterrassen har du fullständig panoramautsikt där du kan blicka ut över takåsarna och det pulserande stadslivet nedanför, något som upplevs bäst på plats!

Pris
10 900 000 SEK
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner
Sara Stenlund
VD, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

UMEÅ, Centrum

Kungsgatan 63D

Visa karta

Område - Centrum

Shopping, restauranger, gym, uteliv eller kultur. Oavsett vad du är ute efter hittar du det i Umeås pulserande centrum. En glass på torget, picknick i någon av parkerna eller ett glas vin på en uteservering - stan är en självklar mötesplats för Umeås alla invånare och besökare.

UTBUD
I korsningen mellan Kungsgatan och Rådhusesplanaden hittar du citygallerian Utopia med både butiker och restauranger. Hittar du inte det du söker här finns galleriorna MVG, Up2 och Sagagallerian bara runt hörnet. Glöm heller inte att det finns en stor mängd affärar och livsmedelsbutiker utanför de stora galleriorna, ofta med nischade inriktningar och unikt innehåll.

Efter att butikerna stängt på kvällen lever stan upp igen och det är dags för middag. Italienskt, spanskt, amerikanskt eller indiskt, välj och vraka!

SKOLOR
Idag har de flesta skolor och förskolor flyttat ut från centrum, men de ligger bara några minuter bort. I de närliggande stadsdelarna återfinns Östermalmsskolan (F-6), Hagaskolan (F-9), Hedlundaskolan (F-9) och Minervaskolan (F-9). På Hedlunda hittar du även Norrlands första förskola med genusperspektiv. Inom gångavstånd återfinns dessutom flera gymnasieskolor. En av Sveriges största gymnasieskolor, Dragonskolan, ligger bara några minuter västerut och i motsatt riktning finns Fridhemsgymnasiet. En av Sveriges modernaste gymnasium, Minervagymnasiet, återfinns uppe vid universitetsområdet. Är du intresserad av en mer estetisk utbildning huserar Midgårdsskolan nordväst om centrum.

INTRESSEANMÄLAN