Filgränd 30 Ersboda

Pris

3 995 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvariga mäklare

  • Sara Stenlund
  • Fastighetsmäklare, VD
  • 070-325 00 15
  • 090-14 56 27
  • sara@boporten.se

Fakta

Fastighetsbeteckning: Glaset 26 (kopia)
Typ: Friliggande villa
Rum: 5
Sovrum: 4
Boarea: 122 kvm
Tomtarea: 1031 kvm
Byggår: 2017
Byggnadstyp: 1-plan

Byggnadssätt

Grund: certifierad varmgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Takbeklädnad: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp
Uppvärmning: NBE F 730

Bilplats

Garage om ca 31 m² med stora inredningsmöjligheter. Ej isolerat och ej uppvärmt

Ekonomi

Driftkostnad
Driftkostnad: ca 24 971 kr/år.
El: 7 054 SEK/år.
Uppvärmning: 10 717 SEK/år.
Renhållning: 1 800 SEK/år.
Vatten och avlopp: 5 400 SEK/år.
Taxeringsvärde
Taxeringsvärde: 323000 SEK (fastställt avseende år 2017).
Taxeringsvärde mark: 323000 SEK
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark
Värdeår: 2017

Tomt

Tomtarea 1 031 m² (friköpt).

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan (2015-05-27)
Gemensamhetsanläggningar: Umeå Glaset S:4

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer...

Ersboda » Nybyggd villa i enplan

Välkommen till denna trivsamma enplansvilla med perfekt planerad planlösning som har härliga ytor och samtidigt fyra sovrum och ett allrum. Stort garage med gott om ytor för att inreda förråd.

Läs mer...

Beskrivning

Vi stiger in i välkomnande hall i vinkel med gott om plats för avhängning av kläder och skor. Under era fötter ligger ett parkettgolv i ek och diskret färgval på tapeter, vilket löper vidare genom hela huset och ger en bra helhets känlsa.

Till vänster i hallen når ni badrummet som är helkaklat med klinker i svart och vitkaklade väggar. Här har ni handfat med skåp i vitt och spegelskåp med belysning samt wc och dusch.

Vi går vidare och når ett praktiskt allrum som fördelar tre rofyllda sovrum på ett bra och praktiskt sätt. Perfekt planlösning för barnen i familjen som har en egen tv och myshörna samtidigt som de har egna sovrum i bra storlek. Här har ni utgång till gården.

Rakt fram från hallen har ni det ljusa och luftiga vardagsrummet med stora inredningsmöjligheter. Här har ni plats med både soffhörnan och matbordet. Höga fina fönster och utgång till trädgården släpper in ett härligt ljus till rummet.

I direkt anslutning till vardagsrummet har ni köket som har en öppen bardel som ger en öppen och ljus planlösning mot vardagsrummet. Här kan ni arbeta i köket och samtidigt har ni överblick över vardagsrummet, vilket ger ett bra rumssamband. Vita stilrena köksluckor med kakel i svart som matchas med bänkskivor i svart. Maskinparken består av hel kyl/frys, spishäll med ugn.

Vidare från köket når ni mindre hall som fördelar sovrum, badrum samt tvättstuga/groventré på ett trivsamt sätt.

Det största sovrummet är i bra storlek och här finns plats för dubbelsängen samt garderober.

Mindre badrum som är inrett med grå matta och ljusa väggar. Här finns wc, handfat med skåp och spegel samt dusch.

Tvättstugan och groventré är inredd med matta i svart och ljus matta på vägg. Här har ni tvättmaskin och torktumlare samt tvättho och garderober. Här finns utgång vilket gör det perfekt som grov ingång.

Huset är trivsamt placerad på gatan och ger till viss del en insynsskyddad tomt. Här har ni möjlighet att skapa er egen trädgård med altaner där ni kan njuta av solen hela dagen. På gården finns ett rymligt garage på ca 31 kvm som idag inte är inrett så här kan ni dela av det och få ett rymligt förråd samtidigt som ni har ett rymligt garage.

Läs mer...

Bilder

Karta

Filgränd 30
906 30 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Ersboda

Ca. 5 km norr om centrum finner du Ersboda. Hit vallfärdar umeborna för att handla mat, joggingskor eller en varför inte en bil. Här möts du av trädgårdar, ängar och hus av alla de slag.

UTBUD
I området hittas allt man behöver enligt ersbodaborna själva. Till din tjänst står Umeås största externa köpcentrum i väst med matvarubutiker, klädbutiker och ett flertal second hand-butiker. På Östra Ersboda hittar du bibliotek, Folkets hus, vårdcentral, tandläkare, matvarubutiker, frisörer, restauranger och äldrevård. För resten av dygnets vakna timmar kan du utveckla dina hobbys i antingen musik- och danshuset, hos Ersboda Sportklubb eller i de många andra föreningar som finns här.

För närkontakt med naturen rekommenderas att bara strosa runt längs områdets många gröna stråk, fiska i Tavelån eller besöka den årliga folkfesten Ersbodadagen på ängarna.

SKOLOR
Här hittar du tre skolor och åtta förskolor, alla med närhet till lummiga skogsdungar, lekplatser och fotbollsplaner. Ersängsskolan (F-9) har en natur- och kulturprofil samt inriktning mot idrott, media och scenisk produktion för de äldre årskurserna. Här hittar du också Ersdungens skola (F-5) och Östra Ersbodaskolan (F-5).