Styling inför försäljning | Boporten
BOPORTEN INTERIÖR

Våra erfarna och duktiga inredare skräddarsyr en personlig känsla utifrån behov och önskemål. Kontakta oss gärna och berätta vad vi kan göra för er!

STYLING INFÖR FÖRSÄLJNING

Är det lönsamt att anlita en inredare inför försäljning? Ja, det är det! Med en professionell homestyling kan värdet på din bostad öka markant. Och styling är dessutom avdragsgillt. Vår specialitet är att anpassa bostaden för rätt målgrupp och lyfta fram det unika som sticker ut i mängden. Behöver du hjälp?

KONTAKTA VÅRA INREDARE
PRIVATA HEM

Tycker du det är svårt att inreda hemma? Med Boporten Interiör får ni
alltifrån en inspirationsboost till ett par vana ögon att bolla tankar och idéer med.

LÄS MER
NYPRODUKTION OCH OMBYGGNAD

Att skapa något helt nytt eller en renovering innebär ofta oerhört många beslut. Boporten interiör besitter en gedigen och inarbetad erfarenhet och med oss som projektledare och inom inredningsdesign kan vi hjälpa dig förverkliga ditt drömprojekt.

LÄS MER

Styling inför försäljning

Homestyling går ut på att skapa en miljö som redan vid första intrycket attraherar köparen. Genom styling lyfts bostadens potential och fördelar fram. En bra homestyling lockar fler besökare till visning vilket i sin tur inbringar att bostaden ofta säljs snabbare och till ett högre pris. Med rätt styling skapar vi tillsammans bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur det går till!

Styling inför försäljning

SENASTE PÅ INSTAGRAM

Följ oss på Instagram