Nyproduktion, ombyggnad & renovering | Boporten
BOPORTEN INTERIÖR

Våra erfarna och duktiga inredare skräddarsyr en personlig känsla utifrån behov och önskemål. Kontakta oss gärna och berätta vad vi kan göra för er!

STYLING INFÖR FÖRSÄLJNING

Är det lönsamt att anlita en inredare inför försäljning? Ja, det är det! Med en professionell homestyling kan värdet på din bostad öka markant. Och styling är dessutom avdragsgillt. Vår specialitet är att anpassa bostaden för rätt målgrupp och lyfta fram det unika som sticker ut i mängden. Behöver du hjälp?

KONTAKTA VÅRA INREDARE
PRIVATA HEM

Tycker du det är svårt att inreda hemma? Med Boporten Interiör får ni
alltifrån en inspirationsboost till ett par vana ögon att bolla tankar och idéer med.

LÄS MER
NYPRODUKTION OCH OMBYGGNAD

Att skapa något helt nytt eller en renovering innebär ofta oerhört många beslut. Boporten interiör besitter en gedigen och inarbetad erfarenhet och med oss som projektledare och inom inredningsdesign kan vi hjälpa dig förverkliga ditt drömprojekt.

LÄS MER

Nyproduktion, ombyggnad & renovering

Att skapa något helt nytt eller att renovera innebär många beslut, det är lätt att tappa överblicken och slutligen riskerar man att drömprojektet inte alls blir som man hade tänkt sig. Boporten interiör har en gedigen erfarenhet och med oss som projektledare vid rodret blir resan att förverkliga drömprojektet trygg – oavsett om det gäller större eller mindre byggprojekt.

I takt med en allt större efterfrågan av specialisering vid försäljning av nyproducerade bostäder har Boporten tagit fram ett ett framgångsrikt koncept som tillgodoser marknadens högt ställda krav. Vi hjälper våra uppdragsgivare i utvecklingsprocessen med bland annat målgruppsanalys, värdering, målgruppsanpassning och försäljningsmaterial. Med vår erfarenhet av kundhantering, att strukturera försäljningsprocessen, marknads- och kommunikationsplaner samt att anordna säljstarter förenklas och effektiviseras resan från start till mål.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Nyproduktion & ombyggnad

SENASTE PÅ INSTAGRAM

Följ oss på Instagram