Blogg | Boporten
Blogg

Blogg

Välkommen till vår blogg.

Vad händer innanför dörrarna på Umeås mest framgångsrika mäklarfirma? Välkommen att ta del av aktuella händelser, tips och funderingar skrivna av våra ambitiösa medarbetare som alla är handplockade inom sina områden. Vår blogg är till dig som vill få en glimt av den spännande vardagen som mäklare på Boporten.

LÄS MER
Publicerat 2021-05-10

Statistik och priser i Umeå

Jag älskar måndagar även om det är regn i Umeå idag, så oavsett väder är det älsk på måndagar...

LÄS MER
Publicerat 2021-05-03

Bättre och bättre

Maj månad är redan här – en månad som vi alla längtar efter på så många sätt...

LÄS MER
Publicerat 2021-04-19

Toppar alla listor första kvartalet 2021

Vilken fantastisk helg vi har haft här i Umeå med strålande sol och sommarvärme. Själv passade jag på att i sista stund åka upp till Hemavan. Det är få dagar på året som fjällvärlden bjuder på strålande sol, vindstilla och plus 10 grader, helt magiskt...

LÄS MER
Publicerat 2020-01-06

Nu åker vi!

Gänget börjar bli komplett efter julledigheten och det har blivit dags att köra igång det nya året. Vad var bra 2019? Vad kan förbättras till 2020? Hur ser målen ut?

LÄS MER
Publicerat 2019-12-30

Varmt välkomna

Nu är det äntligen dags för det här något galna, men oj så kärleksfulla gäng, att börja blogga. Vi kommer dela med oss av dagsaktuella händelser, tankar kring bostadsmarknaden och hur det är att arbeta inom mäklarbranschen. Det är VI som är Boporten!

GÖR DIG STARTKLAR NU – SÄLJ SENARE

Fota upp din bostad med oss – sälj sen när du är redo. Om du gör dig startklar nu är du redo att slå till när din drömbostad dyker upp. Vi har ett fint erbjudande för dig som vill göra dig startklar, i det ingår bland annat en individuellt upprättad marknadsplan och tidsplan inför en framtida försäljning – hör av dig så berättar vi mer!

LÄS MER