Wow, vilken rivstart på september! | Boporten
Wow, vilken rivstart på september!

Blogg

Publicerat 2021-09-07

Wow, vilken rivstart på september!

Förra veckan startade med att vi släppte 14 st bostadsrättsradhus i Holmsund och intresset var så stort så vi sålde slut på två dagar. Helen och Robin gjorde en grym insats. Vi släppte husen till försäljning sent onsdag kväll och fredag kväll hade vi skrivit avtal på alla. Så kul att det äntligen ska byggas bostadsrätter i Holmsund. Det finns bara en förening med bostadsrätter i Holmsund sedan tidigare och det här visar att efterfrågan är riktigt stor.

Vi har också sålt Umeås dyraste villa någonsin om vi ser till kvadratmeterpriset och vi har fått ut hela 93 548 kr/kvadrat vilket är grymt högt. Det tidigare rekordet låg på drygt 75 000 kr/kvadrat så det är en grym höjning.

Stämningen på kontoret är på topp och alla levererar utöver tidigare, vilket känns grymt kul. Julia sticker ut ur mängden, de senaste tre månaderna har hon rekordet med 37 sålda bostäder. Vilket är en enorm prestation och den bästa hos oss på kontoret. Det gör att hon landar på delad 14:e plats i Sverige. För er som inte vet är det grymt jobbat - Julia har varit mäklare drygt ett år så hennes karriär går i raketfart. Det gör mig som VD så enormt stolt och hon har definitivt presterat bäst av alla i Umeå.

Nu fortsätter vår resa framåt och vi har så mycket spännande att se framemot under hösten. Vi nyanställer på Boporten interiör som också växer, så därför anställer vi nu en ny så vi kan möta efterfrågan på inredningsuppdrag och även homestyling. Vi har äntligen tagit fram en egen logotype och vi arbetar på en egen hemsida för interiör. Nu känner vi att det är dags att ta nästa kliv.

Personligen så har jag haft två underbara helger på raken som bjöd på fester. Först fick jag och min man gå på en 40-årsfest som var bland det roligaste jag har varit på. När jag vaknade på söndag morgon så var känslan att jag ville göra om det igen. Sen var det dags igen i helgen och då var det en 50-årsfest som också var så trevligt. Jag tror vi alla är så grymt sugna på att umgås och få dansa och ha lite kul efter den här hemska tiden med covid.

Nu ska jag få till en till riktigt stor affär som jag hoppas kunna berätta mer om nästa vecka.

Ha en fortsatt bra vecka!

Sara Stenlund, VD

← Tillbaka till bloggen