Våren är här på riktigt | Boporten
Våren är här på riktigt

Blogg

Publicerat 2022-04-22

Våren är här på riktigt

Wow, vilken känsla vädret sprider med sig! Vi är alltid taggade och på tå men det soliga och varma vädret ger verkligen en extra boost. Vi alla tog en långhelg över påsken och laddade upp batterierna för högsäsongen som startar nu. Vilken helg alla fick, det var fint väder i hela landet och hela veckan har vi haft soligt och varmt i Umeå.

Idag började vår nya stylist på Boporten Interiör och vi började dagen med frukost som välkomnande för Camilla. Både hon och vi är så laddade och hon fick börja med att packa upp vårens nyheter för styling samt boka in några konsultationer och även två stylingar till nästa vecka. Det blir en rivstart för henne precis som det ska vara.

Jag personligen var i Hemavan över påsken med nästan hela familjen förutom min äldsta son som bor i Virgina Beach i USA. Vi njöt av skidåkning, promenader och turer på fjället samt god mat och en massa kortspel, vilket är vår grej, en ständig kamp i kort. 😊 Vi hann även med världens trevligaste kväll med våra goda vänner och deras ungdomar. Nu är jag laddad med energi så min vecka har bestått till stor del av planering för säljträning för mäklarna så att de är på tå inför högsäsongen.

Jag avslutar denna soliga dag med att tyvärr gå på en begravning för en av Umeås största entreprenörer som jag gjort mycket affärer med genom åren. Vill verkligen hedra hans minne även om det är svårt och tungt med begravningar.

I helgen ska jag vårstäda altanen och ta fram utemöblerna och sen ska jag inviga vår nya pizzaugn. Vår fotograf Per är värdens duktigaste pizzabagare så han har gett mig tydliga instruktioner och bra recept så det ska bli spännande och se om jag kan lyckas.

Ha en fantastisk helg! 😊

Sara Stenlund, VD

← Tillbaka till bloggen