Upp till bevis | Boporten
Upp till bevis

Blogg

Publicerat 2021-08-09

Upp till bevis

Äntligen måndag och så känner jag verkligen, det är inte bara en klyscha jag vräker ur mig. Jag älskar måndagar och känslan att ha en hel vecka framför mig och hinna utveckla och genomföra alla mina idéer och tankar samt göra massor av affärer. Det hjälper så klart att jag älskar mitt arbete!

Som ni vet så har jag tagit klivit att sluta mäkla, ett beslut som jag grunnat på i två års tid för att äntligen göra slag i saken. Nu ska jag helhjärtat utveckla bolaget och finnas till hands för personalen och verkligen lyfta och coacha dem för att bli de bästa utifrån deras roll i företaget. Jag har varit ganska kaxig och sagt att jag nu kommer skapa det bästa teamet för att våra kunder ska få den bästa affären på alla plan. Så nu är det verkligen upp till bevis för mig och det känns så kul och spännande och samtidigt en stor utmaning.

Idag kom flera medarbetare tillbaka efter semestern så nu är vi nästan full styrka igen och kontoret sjuder av liv och rörelse. Det gör att bara vara på plats på kontoret ger en massa pepp och energi, så vi har stora förutsättningar för att lyckas bättre än förväntat.

Jag har under åren fått min motivation genom att läsa mycket om motivation, ledarskap och coachning. Jag har tyvärr inte varit den bästa ledaren när jag mäklat på topp då jag alltid prioriterat kunden. Tiden har tyvärr inte räckt till så det är största anledningen till att jag nu omprioriterat. Så nu ska jag använda min kunskap som jag lärt mig genom åren och verkligen bli den bästa ledaren och verkligen prioritera det. Genom att bli det kommer alla mina medarbetare bli ännu bättre och kunderna får stå ännu mer i centrum, alltså en riktigt ”win-win” för alla. Min kunskap om både sälj, marknaden här i Umeå/Västerbotten och med mitt stora kontaktnät samt ej att förglömma; att jag alltid levererat på topp, ska jag se till att alla mäklare hos oss kommer leverera bättre än jag någonsin har gjort. Jag kommer att få mer tid till att verkligen se till att alla affärer sköts på topp och att alla våra kunder är mer än nöjda.

Jag är så tacksam till alla mina kunder som litar blint på mitt omdöme och fortsätter anlita oss även fast jag inte blir deras mäklare. De flesta har uttryckt att så länge jag finns med i företaget känner de sig trygga och det är precis så jag vill att de ska känna.

Allt gott!

Sara Stenlund, VD

← Tillbaka till bloggen