Sommartid | Boporten
Sommartid

Blogg

Publicerat 2022-03-31

Sommartid

Alltså effekten av sommartid är helt enkelt den bästa känslan! Att komma hem från arbetet och hinna med en löprunda och kanske gymmet och det fortfarande är ljust ute - det är helt magiskt. Energin av ljuset spirar i hela kroppen och det är då jag blir mest kreativ.

Under förra veckan åkte större delar av kontoret till Skellefteå för en kurs som var anordnad av Mäklarsamfundet. Det är så himla trevligt att åka i väg i grupp och även träffa andra mäklare från andra orter och få utbyta lite tankar och idéer. Kursen var också matnyttig med lite nyheter kring juridik och avtalsfrågor som vi konstant behöver uppdatera oss kring för att hålla oss på tårna. Vi bodde på The Wood Hotel som var riktigt fint, däremot var vi inte så nöjda med maten, och frukosten var tyvärr det sämsta vi har ätit i frukostväg. Så totalbetyget drogs ner rejält på grund av maten. Finns det något bättre än hotellfrukost?! Våra förväntningar var höga vilket gjorde att fallet blev större.

Vi närmar oss högsäsongen med stormsteg och det känns fantastiskt. Vi har verkligen lyckats bygga upp ett fantastiskt team, det bästa någonsin och alla är verkligen supertaggade och så motiverade att leverera på topp till våra fantastiska kunder. Första kvartalet är nu snart slut, sista dagen idag och vi har all-time high omsättningsmässigt och det känns så bra och ger oss verkligen betyget att vi gör rätt och är på rätt spår.

När det gäller inredningen så har vi precis anställt en till stylist som ska styla våra kunders bostäder så vi kommer nu i april att bli fyra kollegor på interiör, vilket känns grymt kul. Det har verkligen gått snabbt och nu börjar vi även få ordning på alla rutiner. Vi har dessutom tagit ett stort steg och skaffat nya lokaler för interiör så att det blir praktiskt och funktionellt för främst stylisterna. Vi fick nycklarna redan igår och nu har planen satt i verket och förhoppningsvis är vi klara med flytten i april. Det kommer vi givetvis att fira med en lite fest för våra oss och våra kunder.

Privat har jag blivit helt biten av padel och igår tog jag och Nina en privat lektion, så kul. Jag behöver verkligen speltid så instruktören tyckte vi skulle köra minst tre gånger i veckan. Det är alltid svårt att få ihop allt man vill göra då jag även vill springa och styrketräna. Så nu krävs extra bra planering för att få ihop livet.

Njut av livet mina kära vänner!

Sara Stenlund, VD

← Tillbaka till bloggen