Sommaren och värmen är äntligen här! | Boporten
Sommaren och värmen är äntligen här!
Publicerat 2021-06-08

Vilket fantastiskt väder vi äntligen har här i Umeå, rena rama sommarvärmen. Förra veckan var hektiskt med många nya bostäder som ska publiceras, så kul när det är full fart. Vi avslutade veckan med en sommarfest för oss på Boporten.

Vi började med en paddelturnering för hela gänget och sen avslutade vi hemma hos Hanna i hennes trädgård. Så tacksam för vädret och att få möjligheten att arbeta med dessa underbara människor. Så kul att vi tog oss tid att ses privat, då vi alla arbetar som mest nu och knappt hinner se varandra då alla är ute på uppdrag hela tiden. Vi körde flertalet tävlingar under kvällen som Helen hade fixat. Hennes härliga humor smittar av sig på oss andra så det blev en mycket bra kväll. Vi beställde maten denna gång från Lottas kök på Västerslätt och vi blev nöjda.

Vi kämpar på där hemma med trädgården och uteköket och nu börjar vi se slutet komma. Jag hoppas att vi hinner så gräsmattan nästa vecka så att jag hinner se det slutliga resultatet innan jag åker till Spanien för sommaren. Vi åker till vårt hus i Spanien just innan midsommar och stannar där under semestern. Jag kommer fortsätta coacha gänget som arbetar under sommaren via Teams och FaceTime, vilket bara känns grymt kul. Det är Julia, Caroline och Evelina som jag kommer köra hårt med i sommar. De är så laddade att ta över stafettpinnen och göra bra affärer för alla våra kunder.

I måndags släppte vi 78 bostadsrätter på Östra station i samarbete med Balticgruppen. Vi har över 400 intressenter så nu arbetar Jörgen och Maria för fullt för att hinna ringa alla och boka in dem för kontrakt. Även om det är en hektisk period så arbetar vi som effektivast när det är full rulle. Vi har även många nya bostäder som kommer ut inom kort så vi kör fulla spjäll hela sommaren. Några i gänget försvinner på semester efter midsommar så de lägger upp sina uppdrag till salu nu denna vecka så de hinner säljas innan midsommar.

Jag har stora planer för hösten som jag arbetar för fullt med nu så vi hinner sätta allt innan midsommar, då kan vi bara trycka på knappen efter semestern. Jag älskar att ligga steget före och just nu gör vi det. Vi arbetar också med att ta fram en logotype på Boporten Interiör som ska vara klar för lansering innan midsommar. Inredningsuppdragen går för högtryck just nu och vi har flera roliga samarbeten som pågår bl.a med Byggtema här i Umeå. Hanna kommer i veckan att vara med i Bil & Bostad där hon presenterar just samarbetet med Byggtema.

Ha en härlig vecka i värmen!

Sara Stenlund, VD

← Tillbaka till bloggen