Slutspurt för några av oss innan semestern | Boporten
Slutspurt för några av oss innan semestern

Blogg

Publicerat 2021-06-14

Slutspurt för några av oss innan semestern

Vi börjar se slutet på vårt projekt hemma med arbetet på gården och ny altan med utekök m.m. Det blir grymt fint, känner mig så nöjd.

I fredags hade jag världens längsta långlunch med Ida och Tove för att planera lite framtid ihop. Känns grymt spännande och så kul med drivna kvinnor som vill mer. I lördags hade vi Lars barndomsvänner på middag då vi äntligen kan börja umgås igen, som vi har längtat. Vi prövade på att laga marulk, det blev riktigt gott faktiskt. Det blev en sen kväll och jag som redan hade minus på sömnkontot var helt slut igår. Riktigt skönt med måndag igen så vi har hela veckan framför oss för att hinna med bra affärer.

Jag började morgonen med 8 km jogging och min VO2 Max åkte äntligen upp till 43, vilket enligt klockan innebär att jag ligger på topp 5 % i min ålder och har kondition som en 20-åring. Det känns kul att ha lite träningsmål så jag kan hålla jämna steg med mina yngre kollegor, haha. Jag kämpar på med farten, det går framåt men inte så fort tyvärr.

Ja, nu har vi nästan avverkat halva juni och det är full fart på försäljningen och många nya objekt på ingång. Spännande saker som händer för oss nu med massor av nyheter som kommer inom kort hos oss. När det är som stressigast så arbetar jag som bäst, för att hinna med allt så måste vi vara otroligt effektiva. På Östra Station som nu varit till salu i tio dagar är 70 % redan bokat så målet är att det är slutsålt innan midsommar. Det är grymt bra jobbat av Jörgen och Maria! De kämpar på så att de kan gå på semester med gott samvete.

Förra veckan släppte vi också 8 stycken parhus med strandläge i Stöcksjö i bostadsrättsform. Det känns så spännande och här har vi nu tre bokade och intresset är stort. Helen kämpar på och försöker få det sålt innan hon går på semester vecka 29.

Jag, Hanna och Petra hade ett bra möte på förmiddagen för att få styrning på alla spännande inredningsprojekt som är på gång. Hanna gör beställningarna på alla möbler nu på en cool bar som ska öppna i Umeå i höst. Hon kämpar på och slutför många privata hem och ska även leverera några nya ritningar innan semestern. Petra har flertalet konsultationer och övrig tid försöker hon hjälpa Hanna så de kan komma tillbaka och ha tid över efter semestern.

Vi hoppas i veckan att våra två nya stjärnor Evelina och Carro ska få sina mäklarlicenser så de kan komma i gång att mäkla i sommar. Jag peppar och coachar dem för fullt så de kan ta rygg på resten av gänget. Båda har satt höga mål och det känns otroligt kul att få arbeta med ambitiösa personer som vill framåt.

Sara Stenlund, VD

← Tillbaka till bloggen