Säsongsstart | Boporten
Säsongsstart

Blogg

Publicerat 2022-02-21

Säsongsstart

Förra veckan var första veckan efter jul och nyår som vi var fulltaliga på kontoret då vi alla tyvärr drabbats av covid. Nu har äntligen vår säsong rivstartat och det känns så fantastiskt kul. Vi startade upp med en något försenad planeringsdag för Boporten och det blev grymt lyckat, vilket gör att alla känns så peppiga på året. Jag själv har aldrig haft så roligt på arbetet som jag har nu. Nu ska vi bara sätta alla planer i verket, vilket blir min uppgift att följa upp så det blir av till vår gemensamma deadline.

Februari ser ut att bli en riktigt bra månad för oss där vi slår förra årets budget. Trots covid har året börjat riktigt bra för oss. Alla våra mäklare har så många fina uppdrag som kommer inom kort och stämningen är verkligen på topp. Vi har aldrig haft en bättre arbetsgrupp än nu och alla känns så glada, harmoniska och peppiga, vilket är grunden till att våra kunder får den bästa kundupplevelsen.

Mäklarna har blivit grymt duktiga på att sälja in styling till våra kunder så uppdragen har verkligen ökat på interiörsidan, då vi nu ligger på ett betydligt högre snitt/vecka. På Boporten Interiör arbetar vi ständigt med att förbättra våra rutiner och vi har utökat lagret med många nya inredningsprylar och möbler. Trenden i år är pastell så givetvis kommer ni få se mycket pastell i våra stylingar framöver, även om vi kommer fortsätta med vår egen stil som givetvis är anpassad efter kundernas önskemål. Hanna har många spännande inredningsuppdrag som pågår, även med kunder som väntar på att hon ska sätta sig och vara kreativ och starta deras kommande projekt.

Helgen rusade i väg i ett fasligt tempo och men innehöll galet mycket. Jag åkte upp till Hemavan i torsdags och stannade över helgen. På fredagen var det strålande sol och jag vaknade tidigt som vanligt. Jag passade på att arbeta en hel del på förmiddagen och han nästan en hel arbetsdag innan kl 13:00, då jag hade en härlig långlunch med Hanna, min kollega på Boporten Interiör. Så mysigt att hinna umgås utanför kontoret! Sedan blev det både middag med vänner, långpromenader, skidåkning samt långlunch och afterski. En intensiv helg som även innehöll vila och sovmorgon, så vi kände oss grymt utvilade i morse när klockan ringde 05:30 för morgonpromenaden.

Äntligen måndag och ny vecka! Så jag känner verkligen på riktigt. Jag älskar måndagar för då har vi hela veckan framför oss att hinna med allt vi vill.

Ha en underbar vecka!

Sara Stenlund, VD

← Tillbaka till bloggen