Nytt kvartal | Boporten
Nytt kvartal

Blogg

Publicerat 2022-04-12

Nytt kvartal

Final på Guldhemmet

Vi fick den bästa starten på förra vecka då Helen har gått till finalen som årets toppmäklare vid Guldgalan som arrangeras av Hemnet. Tänk att vi från lilla Umeå är med och konkurrerar om mäklarbranschens största och mest prestigefulla pris. Att som ett litet oberoende och fristående mäklarföretag lyckas åstadkomma detta känns helt fantastiskt.

Jag är så stolt över detta, det är svårt att förklara hus stort det är för oss som företag och för mig som VD och ledare, samt givetvis för Helen som fastighetsmäklare. Det är ett stort bevis för oss att det vi gör är rätt och att vi styr företaget på rätt sätt, vilket ger en härlig känsla till hela teamet för framtiden. Inget är omöjligt och alla kan, bara viljan och drivet finns där. Vi arbetar hårdare än de flesta och presterar resultat utöver de flesta och det här blir verkligen ett bevis för det.

Vi är också grymt tacksamma för alla gratulationer och heja-rop som inkommit från både kunder och vänner i hela Sverige.

Vi går in i ett nytt kvartal och avslutar det första kvartalet på året på topp. Boporten sålde flest bostäder i Umeå kommun under första kvartalet. Vi känner oss nu starka och redo att ta tag i i årets kanske viktigaste kvartal när högsäsongen kickar in. Vi har även hunnit flytta vårt stylinglager till nya lokaler, vilket krävde en enorm insats men känns fantastiskt. Nu har vi möjlighet att ta på oss många fler uppdrag och vi kan även börja sälja möbler och inredning då vi har så mycket mer plats nu. Nina har varit grym på att lösa så att vi nu är återförsäljare till de flesta märken som finns. Så Interiör har nu alla förutsättningar för att förstärka platsen som Umeås ledande inrednings-och homestylingföretag.

Om ni har missat det så gör vi homestyling till nu de flesta av våra försäljningsuppdrag samt att vi hjälper våra kunder med inredning både hemma och till företag. Vi gör allt från att välja materialval eller komma med nya idéer och förslag till både möblering och själva möbler. Kolla gärna in vår hemsida www.boporteninterior.se.

Idag lyser solen i Umeå och alla på kontoret packar godispåsar som de ska leverera till kunder inför påsk. Själv åker jag och familjen upp till Hemavan för en härlig påskhelg. Jag hoppas ni alla får en fantastisk helg vart än ni befinner er.

Glad Påsk!

Sara Stenlund, VD

← Tillbaka till bloggen