Nya utmaningar | Boporten
Nya utmaningar

Blogg

Publicerat 2021-08-20

Nya utmaningar

Nu är vi redan i slutet av denna vecka som har rusat på i en rasande fart. Äntligen är verkligen alla på plats på kontoret och det känns så härligt. Jag kanske är ensam om det men jag har saknat alla och envar av mina kollegor. Jag tycker vi är ett så härligt gäng där alla verkligen är olika personligheter, vi har dock stor respekt för varandra och vi kompletterar varandra så bra så vi blir ett helt oslagbart team.

Jag och min man var i Spanien på en 50-årsfest över helgen. En god vän till oss som också har ett boende i samma område som oss slog på stora trumman och körde party i dagarna tre i Spanien. Det var både aktiviteter, god mat och en massa härliga människor så det blev verkligen en grym helg. Augusti i Spanien är dock lite för varmt i min smak, det låg på ca 33 grader och var grymt fuktigt. När min man nästan hela gänget spelade golf så roade jag mig med att gå på lite visningar för att lära mig marknaden och hur det fungerar där.

Som jag skrivit om tidigare så kommer vi att börja att sälja i Spanien. Vi kommer att lansera det under hösten, något som vi verkligen ser framemot. Dock fungerar allt helt annorlunda där så vi har planerat detta under ett par års tid nu och vi är snart redo att gå live. Vi kommer att under hösten ha en lanseringsfest här på vårt kontor om covid-situationen bara tillåter och att det känns säkert.

Jag spenderar mina dagar med att få ordning på allt vi har legat efter med, framförallt all marknadsföring, både digitalt och tryck. Vi har flera event inplanerade som jag också planerar för fullt och gör listor på vilka vi ska bjuda så att vi är så förberedda vi kan vara när restriktionerna släpps. Parallellt med det så är det full rulle och coachning med all personal. Nu tar jag ett riktigt krafttag på Boporten Interiör så att vi får en logotyp där. Vi ska anställa ytterligare en person som både kan assistera Hanna och även ta på sig stylingar och det känns så spännande. Efterfrågan på våra inredningstjänster ökar markant så det är riktigt kul, nu gäller det att hitta rätt person som passar i vårt team. Trots att jag inte mäklar så räcker mina dagar inte till och det känns så kul för det är för mig ett bevis på att jag har gjort helt rätt.

Så skönt att komma i gång med rutinerna igen och köra igång träningen som jag erkänner har legat på en lägre nivå än normalt under denna semester. Nu kör vi minst 20 000 steg/dag och försöker äta hälsosamt och även få in jogging varvat med styrka. Jag älskar att sätta mål, både korta och långa mål. För mig så når jag alltid det resultat jag vill om jag dessutom skriver ner mina mål. Skriver ni mål? Det är väldigt få enligt statistiken som skriver ner sina mål och oftast om man inte skriver ner dem når man dem aldrig. Jag älskar också statistik så mål och se statistik vad det ger är min morot som tar mig framåt. Vad är er morot i arbetet och privat? Det flesta drivs säkert av pengar och visst är det trevligt att få en slant över men för mig är det inte mitt "varför." Jag älskar mitt arbete och att se mina kollegor uppnå deras nerskrivna mål och att våra mål som grupp nås är min största drivkraft. Jag vill att vi ska vara bäst, det är det viktigaste för mig samt att vi ska må bra under tiden vi arbetar för att vara bäst.

Sara Stenlund, VD

← Tillbaka till bloggen