Ny månad och nya utmaningar | Boporten
Ny månad och nya utmaningar

Blogg

Publicerat 2022-02-02

Ny månad och nya utmaningar

Just nu sitter jag framför datorn och planerar årets planeringsdag med kontoret och känner sådan tacksamhet att få arbeta med mitt team. Jag är också tacksam att vara frisk, jag lyckades få influensan och på det fick jag covid två gånger efter varandra så det har varit en tuff period. Så länge jag har drivit Boporten har jag nästan aldrig haft en sjukdag och nu helt plötsligt var jag sjuk i åtta veckor. Med det som bakgrund känns det fantastiskt att äntligen få vara på plats på kontoret! All respekt till er som har arbetat hemma hela pandemin. Dessa veckor har varit en mardröm för mig. Jag behöver dynamiken i att tillhöra och få vara med mina arbetskamrater.

Jag har tagit vara på tiden och läst många ledarskapsböcker och lyssnat på massor av poddar för att lära mig mer om ledarskap och utveckla mig själv på det planet, så jag kan ta Boporten och Boporten Interiör till nästa nivå detta år.

Jag känner mig så inspirerad och har så mycket energi och nu ska jag försöka överföra det på mina kollegor. Nu har snart hela vårt kontor haft covid så det känns skönt att ha gjort bort det och att ingen har blivit allvarligt sjuk. För oss har det varit perfekt att ha det ur världen denna period – som faktiskt är vår lugnaste tid. På grund av detta har vi också ett säkert kontor för alla våra kunder att besöka.

Vi har börjat året starkt och sålde mest av alla mäklare i januari så det känns fantastiskt kul att få en sådan rivstart. Jag är dock inte förvånad då alla mäklare hos oss arbetar hårt.

På Interiör-sidan är det också full rulle med många pågående uppdrag som Hanna arbetar hårt med för att få klart. Alla på Interiör har också varit sjuka i covid så det gör att vi ligger lite efter. Däremot har vi en bra plan för att bli effektivare och arbetar på at utveckla vårt arbetssätt. Vi har många nya inredningsuppdrag parallellt med alla stylingar. Där har vi ökat rejält. Vi planerar också för många nya inköp för att kunna möta vår efterfrågan på stylingsidan, samtidigt som vi vill utveckla vårt lager till att innefatta det trendigaste och bredaste sortimentet i Umeå.

Under våren kommer vi behöva anställa fler inredare till vårt team, så känner ni till någon be dem gärna skicka sitt CV till mig.

Vi har många spännande saker som kommer att ske hos oss under våren som vi snart hoppas kunna presentera här. Det jag ser fram emot mest denna vecka är att alla börjar vara friska och att jag själv har sakta men säkert börjat komma igång med träningen igen. Det blev ett benpass på gymmet igår kväll och tidiga promenader på morgonen. Känns skönt med känslan att jag faktiskt orkar. När hostan släppt helt får jag ta tag i joggingen.

Sara Stenlund, VD

← Tillbaka till bloggen