Nu åker vi! | Boporten
Nu åker vi!

Blogg

Publicerat 2020-01-06

Nu åker vi!

Första arbetsveckan på 2020 närmar sig sitt slut. Fyra, ganska lugna dagar, där alla gjort vad de kunnat för att förbereda sig inför det nervkittlande kaoset vi kallar januari. En efter en har kollegorna dykt upp efter julledigheten, smått sömndruckna men otroligt förväntansfulla. Gänget börjar bli komplett och det har blivit dags att köra igång det nya året. Vad var bra 2019? Vad kan förbättras till 2020? Hur ser målen ut?

Det är en del förändringar som kommer ske, det vet vi redan nu. Den största framgången, men även utmaningen, är flytten. I februari är det dags för Boporten att byta kontor och jag vet att jag talar för oss alla när jag säger att vi är otroligt taggade. Större lokaler, med mer utrymme till både oss och kunderna kommer bli ett rejält lyft för de dagliga arbetsuppgifterna och de nya rutinerna vi har som mål att klara. 

Det kommer även bli en förändring i personalstyrkan. Någon slutar och nästa startar. Naturligtvis är det en del av arbetslivet, men det är såklart alltid tråkigt att behöva säga hejdå till kollegor som gett av sin tid, sitt driv och engagemang för att Boporten ska fungera så bra som det gör. För att inte tala om vilka glädjespridare vi har bland oss. Det här är något som vi ska glädjas över, ett fantastiskt gäng som jag kommer skriva om många gånger framöver.  

En stor händelse är att vi, i samarbete med Balticgruppen, under det kommande året har fått i uppdrag att förmedla nybyggda bostadsrätter på Östra Station. Ett uppdrag vi är väldigt stolta över att få arbeta med. För den som är intresserad är ni varmt välkomna att kontakta ostrastation@boporten.se för mer information samt om ni vill uppge en intresseanmälan. 

2020 har bara börjat, nu åker vi!

← Tillbaka till bloggen