Längtan | Boporten
Längtan

Blogg

Publicerat 2021-08-03

Längtan

Nu är jag tillbaka på kontoret efter en härlig semester i Spanien. Semestern har varit helt fantastiskt med massor av umgänge, aktiviteter och även vila. Jag älskar att läsa böcker och jag mäter min semester med hur många böcker jag plöjt igenom. För mig är semester att läsa, då försvinner jag in i en annan värld och kopplar helt bort allt och alla runt omkring mig så hjärnan får lite vila. Min man tycker dock att det är supertrist för jag blir periodvis helt okontaktbar.

Nu låter det kanske som att det är det enda jag gjort, men nej. Vi försöker gå på gym och varva promenader med löpning och padel. Vi älskar god mat och dryck så vi måste kompensera med mycket aktivitet. Vi har gott om umgänge i Spanien som vi inte ser så ofta under resten av året så det är så kul att hinna komma i kapp med dem. Sen har våra fyra barn med respektive varit hos oss under stor del av semestern. Det känns så härligt att de vill spendera sin semester med oss. Kristoffer och hans tjej bor i Texas och på grund av covid så har vi inte kunnat ses på en väldigt lång tid. Längtan har varit så jobbig och stunden när vi sågs igen var helt magiskt med massor av glädjetårar.

Vi har verkligen njutit av en härlig semester med många fina höjdpunkter och en av dem var att barnen överraskade oss med ett segelbåtstur en dag med bara vår familj. Då fick vi se delfiner som simmade runt båten. Helt fantastisk, och en sak som jag verkligen längtat att få uppleva och att jag dessutom fick göra det med hela min älskade familj, det är lycka för mig.

Jag känner sådan stor tacksamhet att vi har det så bra och att vi i vår familj mår så bra och är friska. Vi fick gå igenom en mycket tung vår med ett mycket tufft besked som drabbade alla i familjen som en bomb, vi har dock i slutändan kommit ut på andra sidan mer tacksamma och inser att vi lever bara en gång och det är nu.

Julia, Evelina och Caroline har arbetat på så bra hela sommaren med grymma resultat. Jag har funnits till hands och stöttat hela sommaren, vilket har varit så himla kul. Att följa deras resa är så spännande för mig och de är så taggade på sitt arbete, vilket gör det extra kul att hjälpa till. Det har arbetat hårt med långa dagar och även arbetat helger och det har verkligen gett bra resultat. Alla tre har sålt fantastisk under juli månad och de ligger topp tio bland Umeås alla mäklare. Jag känner mig grymt stolt över dem och vad de lyckats åstadkomma efter så kort tid i branschen. Nu längtar jag tills resten av vårt duktiga gäng är tillbaka från semestern. Det bästa i sommar har varit det fina vädret som alla så väl behöver efter det tuffa covid-året.

Nu är jag taggad för en fantastisk vecka och höst med massor av energi och det är så underbart att ha ett arbete som jag älskar så mycket. Känslan att komma tillbaka och samtidigt få möjlighet att ingå i ett större sammanhang och få längta efter att alla mina kollegor ska komma tillbaka är grymt härligt.

Vi hörs snart igen!

Sara Stenlund, VD

← Tillbaka till bloggen