Halvtid | Boporten
Halvtid

Blogg

Publicerat 2021-07-02

Halvtid

Nu har vi gjort halva året och det känns fantastiskt bra. Jag är över förväntan nöjd på hur året har fortlöpt på alla plan. Jag har som ni vet tagit rollen som VD och slutat att aktivt mäkla och det är klart att företaget har genomgått en förändring men helt klart till det bättre på alla plan. Min roll växer sakta fram och min vision är tydlig som jag nu aktivt arbetar för att implementera i hela vår arbetsgrupp. Allt känns så spännande och så många bitar börja falla på plats. Jag är så grymt stolt över mitt team och vad de har åstadkommit i år och det känns som inget kan stoppa oss i vår vision och framtid. Vi avslutade våra sex månader med att hålla ställningarna och vi är fortfarande den mest anlitade mäklarbyrån i Umeå. Till det kan jag även tillägga att många av medarbetarna ligger topp tio i Umeå och vi får definitivt mest rekommendationer av alla mäklare i Umeå.

Jag har bytt kontor och är för närvarande i Spanien med min man. Jag ska vara här i hela sex veckor och det känns fantastisk bra att få byta miljö. Som företagare och VD finns jag tillgänglig för mina medarbetare under hela tiden. Jag kommer givetvis att vara ledig och njuta av ledighet men för mig är det inte ett besvär att alltid finnas tillgänglig. Jag har några nya duktiga mäklare som behöver allt stöd de kan få under deras första månader som mäklare och där vill jag finnas till hands så att de känner att de får den bästa starten. Däremot uppmuntrar jag mina kollegor att ta ledigt och ladda batterierna så att de orkar med hösten som är vår mest hektiska period.

Det jag ser framemot mest i sommar är att alla våra barn kommer ner till oss i Spanien i två veckor och det vi alla längtar mest efter är vår ena son Kristoffer som bor i Dallas äntligen kommer hit. På grund av alla svårigheter med corona så har vi inte kunnat ses på 1 ½ år. Nu får vi hoppas att allt lugnar sig med att de flesta får vaccin så även vi får möjlighet att besöka honom i Texas.

Som ni vet har vi även planer på att starta i gång i Spanien och nu när jag är här nere så kommer jag lägga de sista grunderna för det också. Det känns så himla spännande att inta nya marknader och verkligen lära sig hur allt fungerar i Spanien.

Hälsningar från ett soligt och varmt Riviera del sol,

Sara Stenlund, VD

← Tillbaka till bloggen