Bättre och bättre | Boporten
Bättre och bättre

Blogg

Publicerat 2021-05-03

Bättre och bättre

Maj månad är redan här – en månad som vi alla längtar efter på så många sätt. Trots coronatäcket som ligger över hela Sverige så har vi kommit i gång med vaccinationer och det låter hoppfullt att vi får en massa vaccin och att alla som vill, kommer att vara vaccinerade inom kort. Optimismen sjuder i hela landet och på vårt kontor. Den här tiden när vi har allt framför oss är helt underbart, alla förväntningar om en fin sommar med mycket umgänge, dans och kramar. Som alla har härdat ut och längtar efter nära och kära och bara får sprida glädje och kärlek.

Valborgshelgen bjöd på helt okej väder men ingen sol och värme i Umeå än, men vi firade med goda vänner i deras stuga. Sedan hade vi en aktiv helg med promenader, gym, jogging och padel. Höjdpunkten på helgen var att fira min systersons födelsedag och att min kära mamma kunde få följa med och träffa sina barn och barnbarn då hon till slut fått sin andra spruta.

Förra veckan sjöd det av optimism på kontoret och alla levererade på topp. Vi släppte ett nyproduktionsprojekt med 40 stycken lägenheter på Grubbe - Brf Borrmaskinen, som fick en flygande start med flertalet redan sålda. Maria och Jörgen hade gjort ett grymt bra förarbete så det har verkligen rullat på. Parallellt så har vi några mindre projekt som även Maria och Jörgen axlar med lysande resultat. Det är så underbart när man känner motivationen och vibbarna i väggarna. Innan månaden är slut släpper vi ytterligare ett stort nyproduktionsprojekt med 80 stycken lägenheter. Mer information kommer inom kort. Nu låter det som vi endast säljer nyproduktion men självklart inte. Marknaden i övrigt på både villor och bostadsrätter samt fritidshus är glödhet och vi går nu in i vår absoluta högsäsong.

Vi gör små förbättringar på företaget varje dag för att utveckla vår tjänst ännu mer. Gruppen gör små förbättringar för att stärka varandra och på det personliga planet coachar vi varandra hela tiden. De små stegen kanske inte ser så märkvärdiga ut, men grejen är att vi tar dem varje dag, hela tiden. ”Enträgen vinner”.

Vi arbetar framåt med små och stora steg för att nå den målsättning vi har satt upp var för sig och tillsammans. Det är endast du själv som kan avgöra hur du vill att din framtid ska bli! Som ledare för gruppen så är det fantastisk att få se hur de på ganska kort tid har utvecklats framåt med dessa små steg varje dag. Jag älskar min nya roll som ledare för mitt fantastiska team.

Idag kan vi också presentera två nya medlemmar i Boporten-familjen; Evelina Olofsson som gör sin första dag. Så kul och spännande! Vi har även Carolina Kollberg som började vid årsskiftet men från och med förra veckan på riktigt, så himla kul. Jag är så laddad för nya kollegor som jag vet kommer passa perfekt hos oss. Välkomna!

Sara Stenlund, VD

← Tillbaka till bloggen