Årets mest hektiska period | Boporten
Årets mest hektiska period
Publicerat 2021-05-27

Idag är det strålande sol i Umeå men kallt. Maj månad har verkligen varit både kallt och trist väder, nu ser vi framemot en solig och varm juni, och tillsammans med att de flesta får sin vaccination så blir det fantastiskt.

Personligen håller vi på med att göra om hela vår tomt hemma så det är fullt kaos med grävmaskiner och traktorer. Vi har anlitat Therese Abnersson på Trädgårdshumlan som hjälpt oss med tomt planteringar och Hanna på Boporten interiör har ritat på uteplatser med sittbänkar och ute kök. Allt har dragit ut på tiden då det har regnat så mycket i maj och det har skapat problem för maskinerna, som har svårt att köra på tomten i regnet. Hur som helst ser vi så framemot att få se det slutliga resultatet så vi hinner njuta av det innan semestern.

Vi är inne i årets mest hektiska period och det är häftigt att se hur väl allting fungerar trots att tempot är högt. Alla på kontoret gör ett fantastiskt arbete och lägger sin själ i varje affär trots den höga arbetsbelastningen de har nu. Parallellt så arbetar vi med två blivande mäklare som inom kort blir färdiga och är redo att komma ut på marknaden nu innan sommaren. För dem är det guldläge att börja då större delen av mäklarna går på semester i juli och då får de en flygande start på sin karriär.

Förra veckan fick klart med årets dyraste hus som såldes för 10,9 miljoner kronor. Det var ett av de exklusiva takradhusen på Utopia som hittade en ny lycklig ägare.

Jörgen och Maria har arbetat hårt med att släppa ett stort nytt nyproduktionsprojekt med Balticgruppen. Det är 80 stycken nya bostadsrätter som vi släpper under nästa vecka på Öst på stan, vilket har fått namnet Östra station. Det är superfina bostadsrätter med grymt bra läge och fina balkonger nära älven, sjukhuset och Umeå city. Vi har redan 400 stycken intressenter som de har börjat bearbeta så det blir spännande att få igång den försäljningen.

Vi släpper även parhus i bostadsrättsform med ett unikt sjönära läge vid Stöcksjön, här är det Helen som är ansvarig mäklare och dessa är det Vidden bostad som ligger bakom. Vi kommer även inom kort att släppa 14 bostadsrättsradhus med Vidden på ett mycket efterlängtat läge med fina uteplatser inom kort.

Utöver all nyproduktion så har vi så mycket som händer nu och massor av fina objekt som kommer ut varje vecka. Det känns verkligen som Umeå växer så det knakar och vi är så tacksamma att vi är en del av Umeå och dess utveckling. Vi är ofta den första en nyinflyttad möter så det gäller att alltid visa oss från vår bästa sida.

Sara Stenlund, VD

← Tillbaka till bloggen